Északi Áramlat

A moszkvai tájékoztatás szerint szeptember 3-án indul újra a. 4 hours agoAz Északi Áramlat 1.


Comisarul Gunther Oettinger Despre Cercetare Inovare Statele Ue Să Apeleze La Programul Orizont 2020 Statele Membre Ale Uniunii Europene Pot Apela La Noul Pro

Megszökött egy életfogytiglanira ítélt gyilkos.

. Európa versenyt fut az idővel. 8 hours agoAz Északi Áramlat 2 szivárgását hétfőn hajnalra észlelték a nap folyamán végül a dán hatóságok állapították meg hogy Bornholm térségében szivárog a földgáz majd estefele. Még ha az Északi Áramlat-1 csökkentett szinten újra is indulna Európának még 12 milliárd köbméter gázt azaz 120 LNG-tankhajónak megfelelő mennyiséget kellene.

Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken. Infostart MTI 2022. Megszólalt a Siemens a Gazprom gázstopjáról.

Akár arra is fel kell készülni hogy a Kreml elzárja a. Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból. Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból.

6 hours agoVideó az Északi Áramlat gázvezeték robbanásáról. 4 hours agoA Kreml elutasítja azokat a kiszámíthatóan ostoba állításokat miszerint Oroszország szabotálta volna az Északi Áramlatot. Az utcán lopták meg Bagi Ivánt.

Az Északi Áramlat1 azért nem mert az orosz fél augusztusban leállította a földgázszállítást az összes turbina meghibásodására és arra hivatkozva hogy szervizelésüket a Siemens a. Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom. Csővezetéken keletkezett kár nem véletlen az európai energiainfrastruktúra bármilyen szándékos megzavarása teljességgel elfogadhatatlan amire.

Csővezetéken keletkezett kár nem véletlen az európai energiainfrastruktúra bármilyen szándékos megzavarása teljességgel elfogadhatatlan amire. 1 day agoA német szövetségi kormány szakértői szerint célzott támadás okozhatott szivárgást az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 földgázvezetéken - jelentette kedden a Der. 7 hours agoAhogy karról korábban beszámoltunk hétfő hajnalban az Északi Áramlat-1-nél míg este az Északi Áramlat-2-nél jelentettek hirtelen nyomáscsökkenést és szivárgást a svéd és a.

Az Északi Áramlat egy tengeralatti földgázt szállító vezeték melyben az oroszországi Viborgtól egészen a németországi Greifswaldig jut el a gáz a Balti-tenger alatt. Mégsem küldenek gázt az Északi. 1 day agoAz Északi Áramlat2 egyébként nemrég készült el azonban Németország a vezetéken való gázszállítás tervét az oroszukrán háború kitörése előtt már elvetette.

A hírre növekedtek a vállalat részvényei. Egyelőre nem tudni hogy mi okozhatta a nyomáscsökkenést és a. A száguldó fityulás detektív avagy Bonifácia nővér rejtélyes esetei.

Vészhelyzet van az Északi Áramlat 2. Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom. 2 days agoCsökkent a nyomás az Északi Áramlat 2 tengeri gázvezeték egyik szálában közölte hétfőn a projekt üzemeltetője a Nord Stream 2 AG.

5 hours agoAz Északi Áramlat 1. Télig annyira fel akarják tölteni az Unió államai a gázkészleteiket amennyire csak lehet. Leállította a Németországba történő gázszállítást a Gazprom az Északi Áramlat-vezetéken karbantartás miatt.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt két helyen. Az egyetlen üzemben maradt gázkompresszoregység javítása miatt augusztus 31. Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken.

12 hours agoA svéd tengerészeti hatóság figyelmeztetést adott ki az Északi Áramlat-1 vezeték két ponton való szivárgása miatt nem sokkal azután hogy a közeli Északi Áramlat-2 vezetéken. Augusztus 31-én moszkvai idő szerint. A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken.

Kedden robbanásokat észleltek az Északi Áramlatnál. A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken. 23 hours agoHétfőn késő délután érkezett a hír miszerint az Északi Áramlat 2-nél nyomáscsökkentést tapasztaltakKedden délelőtt jelentették hogy az Északi Áramlat 1-nél is.


A Termeszet Szol Hozzad Kevin Spacey Az Esoerdo Nature Is Speaking Nature Wonders Of The World


Karacsony Gergely Szilveszter


Vanessa Beeley Lecture In Ottawa The Role Of The So Called White Helme Lecture Ottawa Vanessa


Hajoroncsok A Namib Sivatagban A Hirhedt Csontvazpart Erdekes Vilag Shipwreck Giethoorn Abandoned Ships


Avstrijskij Zele Dal Sovet Po Tranzitu Gaza Ukrainskomu Zelenskomu Sovety Dzen Dali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel